Șofer Lazăr Company – lăsat fără permis după un accident în Olt! Mașină făcută praf!

0

Un șofer de TIR angajat al firmei argeșene Lazăr Company a fost amendat și lăsat fără permis după ce a provocat un accident în această în comuna Brebeni, județul Olt. Din primele informații, se pare că tiristul argeșean nu s-ar fi asigurat când a intrat într-o curbă și a lovit din plin un autoturism care venea din sens opus. Din fericire, în urma evenimentului, nu au existat victime, fiind înregistrate doar pagube materiale.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Corbeni, județul Argeș și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Roșiorii de Vede, județul Teleorman.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 870 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 60 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile” potrivit IPJ Olt.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata