Șoferul bolidului de lux din accidentul mortal de la Dobrești-iubitul unei milionare!

0

Ionuț Enache, șoferul bolidului de lux implicat în accidentul mortal de seara trecută, din Dobrești, este iubitul unei cunoscute milionare din Elveția, Anja Graf. Se pare că și mașina pe care Ionuț o conducea, un Mercedes AMG GT S, era a Anjei.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE TÂNĂRUL DE 19 ANI, MORT ÎN CUMPLITUL ACCIDENT DE LA DOBREȘTI!

În momentul de față Ionuț Enache este internat la Spitalul Județean din Pitești, starea gravă în care se află nepermitându-i transferul către un spital din Capitală.

Cine este Anja Graf?

Anja Graf s-a născut în 1977 în Elveția și și-a construit prima companie la doar 21 de ani. La începutul carierei sale de antreprenor, a condus și o agenție de fotomodele, totdată și de amenajarea unor apartamente pentru care modelele sau pozau în Zurich. Experiența a fost una benefică pe viitor, după ce și-a lansat propria companie în domeniul apartamentelor de închiriat. A venit în România în 2019 când a cumpărat Hotel Ramada Majestic din București.

Cei doi s-au cunoscut în București după ce Ionuț a oprit-o pe elvețiancă în trafic pe vremea când era polițist. Se pare că de atunci trăiesc o poveste de dragoste, Ionuț mutându-se alături de milionară în Elveția. Venise de curând în țară în vizită la părinți, iar seara trecută se întorcea, împreună cu tânărul de 19 ani din Priboieni care a murit, de la o petrecere.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata