Softul care nu le mai permite elevilor să chiulească! Premieră în România! 

0

În curând va fi pusă în practică o aplicație prin care levii vor fi monitorizați, nemaiputând să chiulească. Ei nu vor mai putea obține scutiri medicale decât dacă au o problemă de sănătate reală, deoarece cabinetele din școli și grădinițe vor avea acces la bazele de date ale medicilor de familie.

Proiectul va fi pus în aplicare, în premieră pentru țara noastră, în Timișoara, unde primăria va digitaliza serviciile de medicină școlară. Concret, medicul de familie și medicul de la cabinetul școlar vor construi împreună dosarul medical al fiecărui pacient. 23 de medici școlari, care deservesc 98 de grădinițe, școli și licee, vor avea acces la acest soft.

Proiectul include și instruirea cadrelor medicale din unitățile de învățământ, gestionarea bazei de date, integrarea platformei la nivel de istoric medical, cu medici specialiști și medicii de familie, integrarea unei aplicații de mobil pentru acces la fișa generată de interacțiunea dintre medici și pacienți din cabinetele de medicină școlară.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata