Sondaj IRSOP! Chiar dacă Argeșul ia 5%, PMP nu intră în Parlament!

Un sondaj IRSOP, dat publicității miercuri, privind intențiile de vot pentru alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie, creditează PMP cu numai 3%., fapt care a dat fiori pe spate inclusiv reprezentanților locali ai partidului. Deși președintele Cătălin Bulf a venit cu o infuzie de popularitate în persoana jurnalistului Florian Bichir, PMP Argeș, pare, potrivit unor măsurători sociologice recente, să aibă mari probleme în a depăși pragul de 5%. Cu toate că Argeșul este un județ în care Traian Băsescu a avut mereu succes la votanți, actualii lideri nu au nici pe departe același succes la electorat.

conferinta pmp 768x576 1
Potrivit aceluiași sondaj, liberalii sunt creditați cu 33% din voturi, în timp ce social-democrații au 30%. Alianța USR-PLUS pare să aibă, însă, un scor neașteptat de mare 17%.
Pro România ar putea, în schimb, intra în viitorul Parlament cu 7%, potrivit sondajului, pragul electoral fiind îndeplinit și de UDMR cu exact 5%. Astfel, PMP ar urma să nu se mai regăsească în viitorul legislativ, având un scor de 3%.
Pentru acest sondaj, IRSOP a intervievat telefonic 1.004 persoane în perioada 22-28 noiembrie 2020, şi reprezintă exclusiv un serviciu de informare pentru presă şi publicul larg. IRSOP este un institut independent de cercetare şi consultanţă.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.