Sorana de la ASIA divorțează

Fosta componentă a trupei Asia a decis să se despartă de soţul ei, Paul, după aproape doi ani de căsnicie. Motivul divorțului este infidelitatea lui.

Sorana a confirmat informația privind divorțul la emisiunea de seară de la Kanal D: „Da, e adevărat, divortez, nu mai există pasiune, iubire pentru că, dacă ar fi existat aș fi continuat și aș fi trecut peste orice să fim împreună. Iubirea are momentul ei în care decide să plece”, a mărturisit ea.

 

„M-a înşelat. Despărţirea a fost dureroasă şi nu a durat mult. Ne-am îmbrăţişat scurt când a plecat. Răsuflu uşurată că nu am avut un copil”, a mai spus Sorana.

 

Sorana Mohamed l-a cunoscut pe Paul Moga încă din copilărie, însă, deşi erau buni prieteni, nu l-a plăcut deloc. Peste ani, cand s-au reîntâlnit, lucrurile s-au schimbat, iar cei doi s-au îndrăgostit.

Solista a fost cerută în căsătorie în timpul unui sejur romantic la munte, scrie Click!. S-au căsătorit religios în ziua în care relația lor împlinea trei ani, pe 22 iunie 2012, la Biserica Izvorul Tămăduirii din Bucureşti. Sorana a purtat o rochie de mireasă, din dantelă, creată de designerul arab Elie Saab, în valoare de 7.500 de euro. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.