Șoșoacă și Lazarus – trei ore de scandal la poarta „SPITALUL de NEBUNI din VEDEA”!

0

„DESCINDEREA de la „SPITALUL de NEBUNI” din VEDEA!!! AU INTERNAT FORȚAT un OM PERFECT NORMAL, i-au luat telefonul și l-au sedat! In live apar Diana Sosoaca, AGRESATĂ de personalul spitalului, managera spitalului, care ne minte ca omul e nebun, fiul celui internat ilegal, speriat ca urmează sa-l interneze și pe el și in final chiar „PACIENTUL NEBUN”, care este și absolvent de drept, fost politist și perfect sănătos! Apreciați voi dacă acest om merita sa fie declarat nebun și internat forțat!” este postarea lui Luis Lazarus făcută după ce împreună cu senatoarea Șoșoacă au provocat un adevărat scandal la poarta Spitalului de Psihiatrie „Sf. Maria” Vedea.

CITEȘTE ȘI: BĂTAIE CU TOPOARE ȘI CUȚITE ÎN ARGEȘ! SCANDAL ÎNTRE RROMI!

Motivul? Presupusa internare forțată a unui pacient. Toată întâmplarea a fost filmată și transmisă live creând agitație printre pacienții bolnavi și stres personalului medical și administrativ.

Șoșoacă și Lazarus au stat de vorbă cu bolnavul internat la Vedea

Miercuri, 24 august, senatoarea Diana Șoșoacă și omul de televiziune Luis Lazarus au apărut la poarta unității medicale însoțiți de un bărbat din Bascov, fiul unui pacient internat. Nu au putut intra, inițial, în curtea spitalului, însă nimeni nu i-a împiedicat pe cei doi să-și facă numărul, așa cum puteți să vedeți în imaginile video pe care le atașăm. Directoarea Tatiana Preduț i-a invitat la discuții însă, cu toată amabilitatea personalului, nu s-a putut purta un dialog civilizat.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! FEMEIE PIPĂITĂ ȘI ABUZATĂ ÎNTR-UN AUTOBUZ PUBLITRANS!

Într-un final, senatoarea Șoșoacă și Luis Lazarus au reușit să vorbească și cu Gheorghe Dinică, din Glâmboc, Bascov, persoana internată în urma unei hotărâri judecătorești având drept diagnostic- tulburare delirantă persistentă tip paranoid. Scandalul s-a încheiat după circa patru ore, fără a schimba ceva în ceea ce-l privește pe pacient. Doar că bolnavii internați la spital dar și personalul spitalului au fost afectați de atitudinea deloc potrivită a celor doi sosiți să facă dreptate.

„La noi paciecntul a venit în urmă cu două săptămâni, în urma unei decizii provizorii a instanței, însă ceea ce vă pot spune este că chiar e grav bolnav. În urma incidentului cu Diana Șoșoacă și Luis Lazarus toată activitatea a fost blocată, pacienții au fost speriați, agitați, personalul a fost speriat. A fost un abuz, ne-au adus mari deservicii spitalului și pacienților. Am vorbit cu avocații și luăm în calcul să facem plângere penală pentru intervievarea fără acord a pacientului, pentru forțarea de a intra în spital și fără filmarea fără acord în interiorul unității spitalicești.” a declarat directoarea Tatiana Preduț.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata