Soția dr. Dragoș Șerb a murit la un spital din București! Ce i-a adus sfârșitul!

0

Soția dr. Dragoș Șerb a murit la un spital din București. „Rămas bun, Camelia! Vei rămâne veșnic în amintirea mea ca o persoană extrem de energică, optimistă, empatică, o mamă minunată si o soție model. Dispariția ta prematură ne-a îndurerat pe toți cei care te-au cunoscut. Timpul nu mai are răbdare cu noi….si doctorii mor câteodată”, este doar unul dintre sutele de mesaje tulburătoare care zguduie lumea medicală argeșeană la scurt timp după aflarea veștii că doctorița Camelia Șerb, manager al Spitalului de Boli Cronice din Călinești s-a stins pe un pat de spital la vârsta de doar 55 ani.

CITEȘTE ȘI: DR. ȘERB-MOARTE TRAGICĂ! SUTE DE MESAJE SFÂȘIETOARE CURG ÎN MEDIUL ONLINE!

Doctorița Camelia Șerb conducea de 10 ani Spitalul de Boli Cronice din Călinești și era căsătorită cu renumitul medic ortoped Dragoș Șerb, angajat al Spitalului Județean din Pitești (fost director medical), consilier local și medic al echipei FC Argeș. Amândoi formau un cuplu admirat și respectat în lumea medicală argeșeană și își creșteau cu drag copiii și au sperat că vor îmbătrâni împreună și chiar își vor crește nepoții. Nu a fost să fie așa, destinul făcând ca doctorița să plece de lângă cei dragi înainte de termen.
Camelia Șerb și-a exercitat cu respect și demnitate profesia până în ultimele clipe ale vieții. Deși suferea de o boală incurabilă, care o măcina puțin câte puțin, a reușit să se împartă cu demnitate și iubire între profesie, familie și copii, până în ultima clipă. S-a stins noptea trecută pe un pat al Spitalului Floreasca din București. Cu speranța că o minune o poate salva, întorcându-se acasă la familie, soț și copii.
„Este intr-adevar o pierdere însemnată! S-a stins un adevărat profesionist și un om de marca! Dumnezeu s-o așeze în ceata îngerilor iar familiei ii urez ,,Sincere Condoleanțe!” și putere de a trece peste aceasta tragedie!”, este un alt mesaj de condoleanțe.
Sute de mesaje sfâșietoare curg în mediul online! CITEȘTE AICI
La scurt timp de la aflarea tristei vești, încă de dimineață, sute de mesaje de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare. Lumea medicală din argeș este mai săracă după moartea doctorițe, soția cunoscutului medic ortoped de la Spitalul Județean din Pitești, Dragoș Șerb. Colegi de serviciu ai soților Șerb, prieteni, apropiați, cunoscuți sau pur și simplu pacienți, cu toții deplâng moartea prematură a doctoriței Șerb.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata