Soția judecătorului Apostol despre cum era snopită în bătaie cu copilul în brațe! Mărturii cutremurătoare!

0

Bătăi, scandaluri, amenințări de față cu copii sunt doar o parte din momentele cumplite trăite de fosta soție a judecătorului Gabriel Apsotol în perioada în care cei doi au fost căsătoriți. Imediat după primele probleme cu autoritățile pe care le-a avut controversatul magistrat, femeiea cu care a fost căsătorit a povestit un episod în care acesta s-a repezit să o ia la bătaie, cu toate că aceasta avea fetița de numai opt luni în brațe.

„În jurul orelor 17.00 a sosit soțul meu Gabriel Apostol cu un brad. Mi-a comunicat că va pleca la părinții săi în județul Teleorman pentru a duce un caine (…). L-am rugat să nu folosească autoturismul (n.r. – mașina ei) pentru a transporta câinele, însă a refuzat. Discuția a degenerat, a început să mă amenințe și s-a repezit la mine să mă lovească. În brațele mele era fetița în vârstă de 8 luni. (…)

M-a lovit în zona capului, am reușit să fug din bucătărie și în momentul în care am încercat să sun la numărul de urgență 112 pentru a anunța incidentul, s-a repezit asupra mea, m-a prins de brațul stâng și m-a strâns foarte tare și mi-a smuls telefonul mobil, pe care l-a aruncat cu forță, izbindu-l de parchet. Am încercat să apelez de pe un alt telefon pe care, de asemenea, mi l-a luat și l-a aruncat. (…) Precizez că la incident a asistat și fetița în vârstă de 7 ani care plângea și-l implora pe tatăl ei să se oprească. Împotriva voinței mele, soțul meu a plecat cu autoturismul meu. În timp ce mă lovea, am țipat de mai multe ori: ajutor, săriți că mă omoară”, a mărturisit soția judecătorului, în anul 2014.

„A suferit un șoc emoțional”

Tot la momentul respectiv, în urma problemelor cu legea, judecătorul argeșean ar fi ajuns la capătul puterilor. În 2014, în cadrul acelorași declarații, soția lui a mărturisit că Gabriel Apostol a suferit un șoc emoțional și, de teamă, a părăsit chiar și domiciliul conjugal.

„Probabil toate aceste probleme l-au marcat profund, astfel că a ajuns în această stare, iar după incidentul de la Mol în care a fost implicat cu cei doi polițiști, care a fost mediatizat foarte mult, a devenit cu totul alt om, cu totul de nerecunoscut…

Avea impresia că este tot timpul urmărit, avea o stare de irascibilitate permanentă, chiar mi-a spus că pleacă de acasă ca să ne protejeze de eventualele atacuri ale poliției legate de acel incident de la Mol. Chiar am constatat că a suferit un șoc emoțional care l-a afectat profund și care i-a schimbat comportamentul în rău, izolându-se, luându-și o locuință separată cu chirie”, a mai spus femeia.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata