Soția unui fost deputat PSD-găsită moartă în casă! Moarte învăluită în mister!

0

Soția unui fost deputat PSD-găsită moartă în casă! Moarte învăluită în mister! Soția unui fost deputat și fost președinte de Consiliu Județean a fost găsită fără suflare în casă. Din primele informații se pare că cei doi au mers în vizită la fiul lor, stabilit la Bruxelles pentru a pune la punct ultimele detalii pentru nuntă.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 5 ANI CĂZUT DE LA ETAJUL NOUĂ! MEDICII ÎL RESUSCITEAZĂ!

Nimic nu avea să prevestească o asemenea tragedie. Anda Bichineț, în vârstă de 57 ani, soția fostului președinte al CJ Vaslui, ar fi murit în somn, în locuința fiului lor. Din spusele familiei, femeia nu ar fi avut nicio problemă de sănătate. Trupul acesteia urmează să fie repatriat și necropsia va stabili care au fost cauzele decesului.

Vestea tristă a fost dată chiar de Corneliu Bichineț pe pagina sa de Facebook.

 „Am venit cu Anda, soția mea, la Corneliu, în Bruxelles, să ne bucurăm, împreună, de munca și realizările lui și să stabilim ultimele detalii pentru nunta sa. Dumnezeu a hotărât altfel. După clipe minunate petrecute împreună, mama copiilor mei, soția mea, în timpul nopții a suferit un infarct și s-a stins. Un asemenea om lasă în urma sa lacrimi, durere, nefericire și tristețe!

O să o repatriem cât de repede putem și o vom înmormânta la Negrești. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și încurajări!”, a anunțat fostul deputat PSD, pe pagina de facebook.

Confirmarea veștii triste că soția fostului președinte al CJ Vaslui, Corneliu  Bichineț, a murit, a venit și din partea familiei. Gelu Bichineț, fratele cunoscutului politician, a declarat:

„Vestea ne-a cutremurat pe toți! Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat. Erau amândoi la Bruxelles (nr. Corneliu Bichineț și soția Anda). Au plecat cu bilete diferite. Corneliu era în delegația PMP-ului, iar soția își cumpăraseră separat bilet și mergea la fiul ei, care, după cum știți, lucrează la Bruxelles. Anda, cumnata mea, stătea cu Corneliu, cu nepotul meu. Noi nu o știam să aibă vreo boală și eu nu îmi explic cum de a murit. Era atât de fericită că pleacă să își vadă băiatul în această mini-vacanță, cum nu vă închipuiți! Când am aflat că a murit viața mi-a fost dată peste cap. Poate nu mă credeți, dar eu nu am avut curaj să îl sun pe fratele meu.

Am lăsat să mă sune el, când poate, când va simți nevoia unui umăr pe care să plângă. Eu nu pot să îi ofer acum decât compasiune și să îl sprijin atât cât pot. E foarte greu să vă spun ce este în sufletul lui, pentru că îl știm cu toții cât de sensibil este și cât de mult își iubea soția. Până vor veni acasă cu toții, cu trupul neînsuflețit al cumnatei mele, noi facem toate cele de trebuință aici la Negrești, dar să știți că eu tot cred că sunt într-un vis urât și aștept să mă trezesc și să îi văd pe toți patru – pe Anda, Corneliu și cei doi copii, că sunt iar împreună cu toții.”, a spus Gelu Bichineț, directorul Bibliotecii Județene Vaslui, fratele cel mic al politicianului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata