Spania, marea favorită, se plânge de oboseală!

Întreaga Europă fotbalistică aşteaptă cu interes şi nerăbdare ciocnirea dintre „Furia Rojha“ şi Cristiano Ronaldo, super jucătorul care evoluează în Spania, la Real Madrid. Plecaţi ca favoriţi, spaniolii lui Vicente del Bosque se plâng de faptul că sunt mai obosiţi decât portughezii şi vin cu mai multe argumente. Primul, că în acest sezon au jucat mult mai multe meciuri decât portughezii, punctual cu 22.570 de minute. Apoi, spun că lotul Spaniei a parcurs mai mulţi kilometri până la această semifinală. Tot punctual, lotul lui Del Bosque a parcurs 6.224 kilometri în timp ce portughezii doar 3.808. Dar această situaţie este asemănătoare cu cea din anul 2010, la Campionatul Mondial. Spaniolii erau la fel de obosiţi, şi s-au întâlnit tot cu Portugalia, dar în sferturile Campionatului Mondial, chipurile tot mai puţin obosită, dar de câştigat au câştigat spaniolii cu 1 – 0, şi au mers mai departe, câştigând şi titlul mondial!
Ronaldo? Obosit şi cu cătuşe la mâini!
Pentru „toreadorii“ lui Vicente del Bosque, inamicul nr. 1 este Cristiano Ronaldo, care vrea să demonstreze că este mai bun decât Messi. Numărul 7 lusitan a marcat în acest sezon 69 de goluri pentru Real Madrid, iar la acest Campionat European a înscris trei goluri şi a dat-o de patru ori în bară în cele patru meciuri jucate până acum! „Nu-l vom ţine om la om pe Cristiano Ronaldo, dar va fi supravegheat foarte atent. Va fi înconjurat de 3-4 jucători şi îi vom pune cătuşe! Va sfârşi obosit ca la meciul Spania – Portugalia (nn 1 – 0), de la Campionatul Mondial din 2010!“, spunea Del Bosque.
Şi la casele de pariuri spaniolii sunt favoriţi; arbitrează turcul Cakir
Şi la casele de pariuri Spania este mare favorită cu o cotă de 2.00. Pentru un rezultat de egalitate în 90 de minute, cota este de 3.10, iar pentru victoria Portugaliei cota este de 3,90. Adică pui un milion, iei 3.750.000! Dar cine poate avea un asemenea curaj? Partida va fi condusă la centru de turcul Cakir.
Spania a câştigat grupa C
Spania a făcut parte din grupa C, din care s-a calificat în sferturi de pe primul loc. Spaniolii au terminat la egalitate în primul meci, 1 – 1 cu Italia, după care au învins Irlanda cu un categoric 4 – 0, iar în ultimul meci din grupă au învins la limită pe Croaţia. În sfertul de finală, Spania a învins Franţa cu 2 – 0, mai clar decât o arată rezultatul final, într-un meci în care francezii au avut un singur şut pe poarta lui Cassilas şi două cornere!
Portugalia – locul doi în grupa B
Portughezii au făcut parte din grupa B alături de Olanda, Germania şi Danemarca. Lusitanii au pornit-o cu stângul, 0 – 1 cu Germania, dar s-au redresat repede. Au învins Danemarca, scor 3 – 2, după care au învins şi Olanda pe care au făcut-o pachet şi i-au dat brânci spre casă. În sferturi, Ronaldo şi ai săi au învins Cehia cu 1 – 0 şi şi-au luat biletele pentru semifinala cu „Toreadorii“ lui Del Bosque.
Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului
Director CS Mioveni: „Deşi favorită, Spania nu va avea un meci uşor“
Preşedintele Consiliului Director al clubului CS Mioveni, Dumitru Olteanu a fost reales ca şi consilier la Primăria Mioveni şi acum este preocupat de soarta echipei de fotbal. Trebuie să rezolve problema cu datoriile către jucători şi să se despartă de unii din ei, după care va începe negocierile cu Dani Coman. „Sigur că Spania are prima şansă, dar nu cred că va avea un meci uşor cu Portugalia. Orice învingătoare din acest meci, Spania în proporţie de 70%, Portugalia în procent mai mic, nu cred că vor avea şanse într-o eventuală finală cu Germania“, spunea preşedintele Olteanu.
Preşedintele AJF Argeş, Cornel Sorescu: „Spania va câştiga fără probleme“
Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş, Cornel Sorescu, era ieri la Bucureşti la şedinţa Comisiei Centrale de Arbitrii prezidată de Ion Crăciunescu. Cu toate acestea, despre meciul Spania – Portugalia a spus că „Spania este mare favorită şi va câştiga fără prea mari probleme“.
Nelu Ceauşu, antrenor SCM Piteşti „Va fi 2 – 0 pentru Spania!“
După ce echipa pe care o pregăteşte, SCM Piteşti, a promovat în Liga a III-a, Nelu Ceauşu va discuta în aceste zile proiectul pentru viitorul formaţiei sale cu oamenii de la Primăria Piteşti, principalul susţinător al echipei. „Am urmărit meciurile de la Campio­natul European şi prevăd o finală Spania – Germania. Spaniolii vor cîştiga semifinala cu Potrugalia cu 2 – 0!“, spunea Ceauşu.
Viorel Dumitrescu – antrenor F.C. Argeş: „Meci echilibrat; cine dă primul gol, câştigă!“
Antrenorul Argeşului, Viorel Dumitrescu, va suna adunarea pentru reluarea pregătirilor, luni, 2 iulie. Până atunci este în ultimele zile de vacanţă şi urmăreşte meciurile de la Campio­natul European. „Va fi un meci echilibrat între două echipe latine. Spania are prima şansă, pentru că joacă un altfel de fotbal, cu şase mijlocaşi şi fără atacanţi! Soarta meciului va depinde şi de forma lui Cristiano Ronaldo. În opinia mea, cine va înscrie primul gol, va câştiga“.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.