Spargere la LIDL Pitești! Incredibil cu ce a plecat hoțul!

0

Nu mai puțin de 14 sticle de whiskey a încercat să fure un bărbat dintr-un hipermarket LIDL din Pitești înainte de a fi prins de paznici. Nu se cunoaște momentan dacă acestuia îi era sete, se pregătea de o petrecere sau, pur și simplu, a vrut să le valorifice și a mers în complexul comercial, a mers la raft și a pus în cărucior sticlele de alcool.

Din câte se pare, a reușit să evite casele de marcat, iar când să iasă, a fost prins „în flagrant” de paznici. Aceștia au anunțat Poliția, iar bărbatul a fost dus la audieri și reținut pentru 24 ore, ulterior fiind pus sub control judiciar. Tot s-a petrecut în luna august, iar între timp oamenii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

CITEȘTE ȘI: SE CAUTĂ ÎNLOCUITOR PENTRU PREPELIȚĂ! CE VARIANTE SUNT LUATE ÎN CALCUL?

„În ziua de 19 septembrie, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 12 august a.c., în jurul orei 13:00, un bărbat de 45 de ani, din Pitești, ar fi sustras 14 sticle de băuturi alcoolice din incinta unui supermarket, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei. Cel în cauză a fost depistat, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit reprezentantului agentului comercial.

În aceeași zi, în urma administrării probatoriului, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul în cauză. Ulterior a fost dispusă față de persoana în cauză, cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata