Spectacol gratuit pentru copii de 1 Iunie! Anunțul Primăriei Pitești!

Primăria Municipiului Pitești invită copiii piteșteni, alături de părinți, la un spectacol dedicat atât celor mici, cât și adulților ce vor să redescopere magia copilăriei. Oferit de municipalitate, prin Centrul Cultural Pitești, în colaborare cu Trupa de Teatru „Ludicus”, 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐮𝐥 𝗰𝘂 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭ă ,, Hai Hui printre stele” va avea loc marți, 31 mai 2022, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului ,,Alexandru Davila”.

Piesa de teatru regizată de Laurențiu Tudor este despre empatie, onestitate, familie, asumare și vise – elementele-cheie în jurul cărora gravitează personajele. Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria familiei ,,Hai Hui” către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Personajul principal, Eva, este interpretat de Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea emisiunii ,,Românii au talent”, sezonul 11, care a avut loc în anul 2021.

Spectacol inovativ, bazat pe tehnologie, cu proiecții și decor futurist, piesa Trupei de Teatru „Ludicus” îi introduce pe spectatori într-o lume fantastică, încă de la intrarea în sală. Întreaga echipă este formată din oameni tineri, pasionați, entuziaști – care își doresc să crească împreună și să dezvolte spectacole dedicate întregii familii. Accesul în sală se va face în limita locurilor disponibile.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.