Spectacole și piese de teatru de neratat-pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești! Ce evenimente vor avea loc în perioada următoare?

0

Spectacole și piese de teatru de neratat-pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești! Ce evenimente vor avea loc în perioada următoare?

Sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești s-a dovedit a fi neîncăpătoare, în ultima perioadă, pentru cei care au dorit să se întâlnească pentru prima data, sau să-i revadă pe artiștii consacratați. Piese de teatru renumite, spectacole sau concerte, toate la un loc au făcut ca piteștenii să vină în număr mare, cu familia sau prietenii, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ DOUĂ ZILE LIBERE ÎN PLUS ANUL VIITOR! SURPRIZĂ PENTRU ANGAJAȚI!

Organizate exemplar, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, vor urca, și în perioada următoare  artiști consacrați. Piteștenii, dornici de noi experiențe unice, și-au cumpărat în număr mare bilete, spectacolele urmând să se țină cu sala plină.

Spectacole desfășurate în următoarea perioadă la Casa de Cultură a Sindicatelor:

15 noiembrie 2023, ora 18:00 –Muzica populara- Emil Badea

Cunoscutul interpret Emil Badea va susține, alături de artiști consacrați ai muzicii populare, un spectacol aniversar „20 ani de cântec”, pe scena Casei de Cultură a sindicatelor din Pitești. Biletele au fost puse în vânzare la Agenția de bilete a Casei de Cultură, iar prețul lor este de 60 lei la Categoria I și 50 lei, la Categoria a II-a.

20 noiembrie 2023, ora 19:30 – ,,Fabrica de comedie” – teatru

După succesul avut cu „Filarmonica de comedie”, Radu Gabriel pregătește un nou spectacol de miniature umoristice.„Fabrica de Comedie” oferă tuturor piteștenilor prilejul să se reîntâlnească cu nume grele ale scenei românești, ce nu mai au nevoie de prezentare: Marius Florea Vizante, Gigi Ifrim, Leonid Doni și Radu Gabriel (semnează textul și regia) și garantează tuturor celor prezenți la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, o porție zdravănă de râs.

Urmează: 23 noiembrie 2023 – Abracadabra; 24 noiembrie 2023 – ,,Sunt un orb” și 25-26 noiembrie 2023 – Zavaidoc.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata