„Sperăm ca Stoican să fie varianta câştigătoare!“

„După meciul de la Alba Iulia am fost obligaţi să căutăm un alt antrenor, deoarece Mihăiţă Ianovschi anunţase că nu mai este antrenorul echipei noastre. Vreau să-i mulţumesc încă odată lui Mihăiţă Ianovschi pentru că a pus mult suflet, a vrut şi a încercat să facă multe lucruri bune, dar din păcate, şansa l-a ocolit… Am avut de ales din mai multe variante: Bondrea, Stoican, Badea şi Eftimie, şi ne-am orien­tat la Flavius Stoican. Sper să fie ales varianta câştigătoare atât pentru noi, cât şi pentru el. Stoican este un antrenor tânăr, ambiţios, şi sper să facem treabă bună împreună la CS Mioveni. Obiectivul pe termen scurt este ca jocul să meargă bine şi astfel să redresăm situaţia şi să vină rezultatele, iar pe termen lung, să facă o echipă competitivă care să revină în Liga I”, spunea preşedintele Olteanu.
„Respectă şi vei fi respectat“
În primul său speech de la venirea sa la Mioveni, Flavius Stoican a spus: „Sunt bucuros că am venit la CS Mioveni. Am purtat discuţii cu domnul primar Georgescu şi domnul preşedinte Olteanu şi am acceptat să muncesc la această echipă. De asemenea, sunt bucuros să antrenez o echipă cu mulţi jucători de Liga I precum Mărgăritescu, Neaga, Dică, Năstăsie, Stancu. Orice antrenor şi-ar dori să pregătească asemenea echipă. Deviza mea este „respectă şi vei fi respectat“, lucru pe care mi-l doresc la noua echipă”.
„Sunt jucători care suferă…“
Întrebat despre starea psihică pe care a găsit-o la CS Mioveni, Stoican a explicat: „Sunt jucători care suferă pentru că n-au câştigat până acum nici un meci şi sunt în subsolul clasamentului. Am avut şi voi mai avea discuţii cu fiecare în parte, şi sper să-i aduc la un nivel bun cu moralul. De asemenea, spectatorii sunt şi ei nemulţumiţi pentru că echipa nu a câştigat nici un meci în campionat, lucru pe care sper să-l redresăm”.
„Cu Braşovul va fi greu, dar nu imposibil“
Despre meciul de mâine contra celor de la Corona Braşov, Stoican este încrezător că va păşi cu dreptul ca antrenor al galben-verzilor. „Obiectivul nostru este să scoatem tot ce se poate din fiecare meci, cu atât mai mult din cel cu Corona Braşov, o echipă bună pentru Liga a II-a. Va fi dificil cu braşovenii, dar nu imposibil. Au jucători buni, cu mare experienţă, precum atacantul Coman şi mijlocaşul Stere. Am văzut meciul Braşovului cu Timişoara, 0 – 0, şi am primit DVD-ul cu partida pe care au câştigat-o la UTA, DVD pe care îl vom analiza împreună cu echipa”, mai spunea Stoican.
Revin Mărgăritescu şi Neaga, nu va fi Mazilu
Partida CS Mioveni se va juca sâmbătă de la ora 11.00 la Mioveni. Singura problemă în lotul galben-verzilor este accidentarea lui Bogdan Stoica, la inghinali. În schimb, vor reveni după accidentări, Andrei Mărgăritescu şi Rică Neaga. De asemenea, nu va juca marea speranţă a Mioveniului, juniorul Victor Mazilu, plecat cu lotul naţional la un turneu de calificare în Scoţia.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.