SPITALUL JUDEȚEAN SUFOCAT! SECȚIA DE BOLI INFECȚIOASE REDESCHISĂ PENTRU BOLNAVII DE COVID! 35 LOCURI PENTRU COPII!

0

Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Argeș va fi redeschisă, începând de mâine, 18 septembrie, din cauza creșterii galopante a cazurilor de infectări cu Covid 19 în Argeș.

„Vorbim despre 29 de paturi pentru adulți și 35 paturi pentru copii, aici fiind singura secție pentru copii din Argeș” ne-a declarat directorul medical al Spitalului Județean, Costin Ștefan. Acesta a adăugat că, numărul de internări a depășit previziunile specialiștilor, iar secția ATI a Spitalului Județean Argeș nu mai are niciun loc liber (Citește aici: ALARMANT! Dr. Costin Ștefan: „SECȚIA ATI COVID DIN JUDEȚEAN ESTE PLINĂ!”) . În plus și pe secțiile cu bolnavii Covid din Spitalul Județean Argeș, presiunea a crescut îngrijorător în ultimele două săptămâni.

De asemenea, medicul Costin Ștefan a mai spus că, spre deosebire de valul trei al pandemiei, acum a crescut numărul de tineri infectați cu Covid 19 și care prezintă forme atât de grave încât să fie nevoie de internare. Numărul e internări din săptămâna aceasta a făcut ca, la nivel de județ să fie luate mai multe măsuri, estimările fiind destul de sumbre. Astfel s-a redeschis Secția de Boli Infecțioase (cea cunoscută ca fostul Spital Nicolae Bălcescu) și au fost cerute și trei containere pentru triaj ce vor fi trimise la trei unități spitalicești din județ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata