Spitalul municipal din Pitești – în linie dreaptă! Tofan: „Trecem la o nouă etapă!”

0

Două firme s-au înscris pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru viitorul spital municipal din Pitești, iar una dintre acestea a fost selectată pentru întocmirea documentațiilor, a anunțat viceprimarul Gelu Tofan. În cursul zilei de ieri au fost analizate ofertele, iar societatea câștigătoare a fost selectată pe baza prețului cel mai mic, respectiv 166.000 lei, urmând ca în curs de zece zile, în cazul în care nu vor fi contestații, să fie încheiat și contractul.

CITEȘTE ȘI: SALARII ÎN FUNCȚIE DE PERFORMANȚĂ! AFLĂ DE CÂND ȘI ÎN CE DOMENII SE VA APLICA!

„Ieri a fost semnat raportul de evaluare legat de contractul de atribuire publică având ca obiect elaborare documentații tehnico-economice – faza SF și realizare PUZ pentru obiectivul „Spital Municipal Pitești”. S-a procedat prin urcarea pe SICAP a documentației și au fost două firme care ne-au prezentat ofertele. În urma evaluării a fost desemnată una dintre firme cu prețul cel mai mic, chiar cu o economie de 86.000 lei fără TVA. O diferență consistentă față de celălalt competitor. Mă bucură acest lucru pentru trecem la o nouă etapă. În următoarele zece zile, după ce această societate va urca pe SEAP oferta, vom semna și contractul pentru studiul de fezabilitate la spital și, spun eu, sunt de ajuns cele patru luni care sunt prevăzute în caietul de sarcini să termine lucrarea, să fie o lucrare de calitate, chiar dacă prețul este foarte scăzut. Nu știu dacă s-a mai făcut un studiu de fezabilitate cu 165.996 lei” a declarat Tofan.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata