Sponsor nou la FC Argeș! Mihai Coteț sponsorizează echipele de volei și basket!

0

Sponsor nou la FC Argeș! Omul de afaceri Mihai Coteț a răspuns nevoilor financiare ale echipelor de basket și de volei, sponsorizându-le prin intermediul Radical Zero, societate pe care o manageriază de mai bine de 20 de ani. A ales să facă acest lucru cu atât mai mult cu cât investițiile în această zonă s-au diminuat, în paralel cu creșterea bugetelor care au mers către echipa de fotbal.
Radical Zero le-a purtat noroc baschetbaliștilor de la FC Argeș încă de la primul meci. Jucătorii au obținut o victorie foarte importantă împotriva SCM U Craiova, contracandidați direcți la locurile fruntașe ce duc spre primele patru echipe din grupă.
Echipa de volei feminin va debuta în ediția 2022-2023 a primei ligi a Campionatului Național de Volei Feminin, Divizia A1, în data de 29 octombrie, cu un meci în deplasare, la CSM Știința Bacău.
,,Mă bucur să pot întinde o mână de ajutor, la nevoie, echipelor noastre, mai ales că vorbim despre baschet și volei, două zone în care nimeni nu se înghesuie cu bani, în ciuda eforturilor care se fac și a rezultatelor obținute.
Am semnat cele două contracte într-un moment în care era mare nevoie de susținere financiară și îmi doresc ca și alți oameni de afaceri să sprijine aceste echipe ce reprezintă Piteștiul în primele ligi naționale, pentru că performanța lor sportivă merită toată investiția.
Le țin pumnii fetelor de la volei pentru meciurile din eşalonul de elită al voleiului feminin românesc, unde au promovat în acest an. Știu că sunt niște luptătoare!
Sâmbăta aceasta, îi invit pe piteșteni să le facă galerie băieților de la baschet, la Sala Sporturilor Trivale, în meciul cu CSM Târgu-Mureș.” ne-a declarat managerul Radical Zero, care este și consilier local în cadrul Consiliului Local Pitești, deci cunoaște îndeaproape necesitățile sportului piteștean.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata