Sport pe scurt

Sala de box primeşte numele profesorului Gheorghe Preda
Astăzi, de la ora 10.00, la Com­plexul de Atletică Grea din Piteşti va avea loc dezvelirea unei plachete onorifice în cinstea profesorului Gheoghe Preda, res­pectiv botezarea sălii de box a Complexului de Atletică Grea după numele maestrului emerit al sportului, cel care l-a pregătit şi pe Crinu Olteanu,campion mondial la box, categoria cocoş, Houston 1999.

Cupa 1 Decembrie la fotbal se desfăşoară la Câmpulung
În acest week-end va avea loc Cupa 1 Decembrie la fotbal, competiţie desfăşurată la Câmpulung Muscel. Organizator este Şcoala de Fotbal Gică Retevoescu, iar competiţia va avea loc pe stadionul Câmpulung Muscel. Vor participa juniorii de la grupele 1999-2004. Joi va avea loc cazarea la „Dinicu Golescu”, iar de vineri încep meciurile, sâmbătă stabilindu-se deja câştigătorii. Şi-au anunţat prezenţa: FC Piteşti, SC Dani Coman, Atletic Craiova, Viitorul 2012 Cluj, Tampa Braşov, CS Mioveni,  CSS Câmpulung, Sporting Câmpulung, Viitorul Crampoia din judeţul Olt, şi echipa organizatoare, SC Fotbal Gică Retevoescu.

Campionat de handbal la Costeşti
În acest week-end, locuitorii oraşului Costeşti, pasionaţi de sport, vor avea parte de o competiţie pe gustul lor. Sâmbătă, de la ora 9, DJTS Argeş, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Handbal Argeş şi Primăria Costeşti organizează Campionatul Judeţean de handbal feminin de junioare IV. Competiţia se va desfăşura în Sala de Sport a Şcolii Generale Costeşti.

Moş Nicolae vine la judo
Copiii pasionaţi de judo pot participa duminică la competiţia „Francesca – Moş Nicolae”, ce se va desfăşura începând cu ora 10 la Sala Sporturilor Trivale. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş a obţinut o finanţare importantă pentru susţinerea acestei competiţii, din partea Francesca Industries Piteşti, la care vor participa 125 de copii. Concursul va ţine până la ora 14, când se vor anunţa şi câştigătorii. „Sperăm ca această competiţie să rămână o tradiţie, pentru că de foarte mult timp nu s-a mai desfăşurat un concurs de judo la Sala Sporturilor. Înainte aveam şi câte cinci pe an”, ne-a spus Cristi Otobîcu, consilier în cadrul DJTS Argeş.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.