Sport pe scurt

Au dat 7, au luat 4…
Pentru că vacanţa echipelor din Liga a II-a este destul de mare, antrenorul Iulian Crivac de la F.C. Argeş a programat la finalul săptămânii trecute un „amical” cu echipa de la Valea Ursului.  Principalul obiectiv al jucătorilor de la F.C. Argeş a fost doar unul: să nu se accidenteze! Şi băieţii lui Crivac nu s-au accidentat. Mai mult, au marcat şapte goluri, dar au şi primit patru! Au primit patru de la o echipă modestă din judeţ, semn că apărarea este „Călcâiul lui Ahile” la F.C. Argeş…

Pentru că are numai 36 de ani, Crivac s-a băgat la joc!
Iulian Crivac este antrenor principal la F.C. Argeş din luna octombrie, şi de atunci jocul echipei s-a schimbat în bine. Născut la 4 iulie 1976, Crivac este un produs al fotbalului piteştean de la F.C. Argeş. La 36 de ani, Crivac are nostalgia vieţii de jucător şi sâmbătă a redevenit fotbalist la F.C. Argeş, cu acte şi tricou în regulă. Pentru 20 de minute, Iulică s-a băgat la joc alături de tinerii lui elevi şi a jucat în partida amicală cu echipa de la Valea Ursului! „Dacă aş mai avea 18 ani, dar cu mintea de acum, ar fi ceva deosebit. Ce mult mi-aş dori…”, spunea nostalgic, Crivac.

Stoican le-a dat vacanţă şi un regim alimentar!
De miercuri, 5 decembrie, antrenorul Flavius Stoican le-a dat vacanţă jucătorilor de la CS Mioveni. „Este adevărat că vacanţa este cam mare, dar nu avem ce face. Acesta este programul şi nu-l putem schimba noi. Jucătorilor le-am dat un program individualizat de pregătire pentru menţinere, şi un anumit regim alimentar, pentru a nu reveni la pregătiri cu kilograme în plus”, spunea Flavius Stoican.

Vor pleca jucători de la CS Mioveni
În această săptămână, la clubul CS Mioveni va avea loc şedinţa de analiză a turului din campionatul 2012 – 2013. „Cu siguranţă că ne vom despărţi în această iarnă de mai mulţi jucători care în tur ne-au deziluzionat… Jucători care au contracte mari şi care au jucat foatre puţin, iar atunci când au făcut-o n-au arătat nimic… În funcţie de deciziile Consiliului Director, vom vedea ce jucători vom aduce la echipă. Asta, bineînţeles după ce ne vom consulta  cu antrenorul Flavius Stoican”, spunea unul din conducătorii celor de la CS Mioveni.

De ce se teme Ziguli
Directorul tehnic al echipei BCM U Piteşti, George Ziguli, era afectat de înfrângerea pe care echipa lui Tudor Costescu a suferit-o la Tg. Mureş cu 64 – 78. „Echipa a jucat neaşteptat de prost, şi eu nu-mi explic acest lucru… Deşi turul nu s-a terminat, suntem într-o situaţie îngrijorătoare în clasament. Dacă nu schimbăm ceva în atitudinea şi exprimarea jucătorilor, suntem în situaţia de a nu prinde play-off-ul, situaţie de neacceptat pentru clubul nostru”, spunea Ziguli.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.