Sportiv american, acuzat de crimă

Aaron Hernandez, jucător de fotbal american în NFL, a fost acuzat de crimă de autoritățile americane.

Hernandez (23 de ani) a fost arestat în casa sa din Boston, fiind considerat principalul suspect în cazul crimei lui Odin Lloyd (27 de ani), care era de asemenea un jucător de fotbal american.

Hernandez a fost scos de sub contract imediat de gruparea New England Patriots. De asemenea, liga profesionistă americană a precizat într-un comunicat că incidentul este ”foarte tulburător”.

Jucătorul de fotbal american are o reputație foarte proastă, el mai fiind implicat în scandaluri în legătură cu lupte ilegale de câini și jocuri de noroc. Hernandez a declarat că este nevinovat.

Familia sportivului decedat susține că Lloyd și Hernandez, care erau prieteni apropiați, s-au certat cu câteva zile înainte ca primul să fie ucis.

Camerele de supraveghere din casa lui Hernandez îl arată pe acesta plecând cu o armă de foc asupra sa în seara crimei.

În februarie, un alt bărbat l-a dat în judecată pe Hernandez, susținând că a fost împușcat în față de acesta. Alexander Bradley și-a pierdut un ochi în acest incident, însă poliția din Florida nu a putut continua cazul, după ce victima și-a retras plângerea.

Hernandez este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din NFL. Anul trecut, el a semnat un contract valabil pe cinci ani, care urma să îi aducă 40 de milioane de dolari.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.