Stailer a ajuns și în Pitești!

3

Pregătiți-vă să experimentați digitalizarea în materie de programări la saloanele de hair and beauty! Stailer, celebra platformă dedicată acestei activități s-a extins și a ajuns și în Pitești. Accesul este gratuit, cu sau fără cont creat. Iată despre ce este vorba!

Stailer, prezent în 13 orașe din țară

La ora actuală Stailer este activ în 13 orașe ale țării, printre care unele dintre cele mai dezvoltate – Cluj, Iași, București etc. Recent, pe harta acestei platforme a fost inclus și Piteștiul.

Modul în care a fost gândită această platformă înseamnă avantaje multiple pentru publicul larg. Concret, cei care își doresc să se programeze la unul din saloanele de hair and beauty o pot face acum mai simplu, rapid și mai eficient ca oricând. Accesează pagina oficială stailer.ro, notează detaliile – ora, data, orașul, pentru cine este serviciul dorit, tipul de serviciu – și filtrul triază opțiunile. O listă de saloane cu servicii de epilare din Pitesti sau din orașul selectat inițial permite utilizatorului să aleagă mai ușor numai din rândul celor disponibile conform preferințelor.

Digitalizarea este viitorul. O spunem cu toții ca urmare a tendințelor pe care le observăm în aproape orice domeniu. Iar în privința programărilor la saloane nu este o excepție. Dacă înainte, pentru a face asta trebuia să căutați un salon, online, prin cunoștințe, să sunați și să pierdeți vremea până când reușeați să stabiliți o programare, acum totul este mai simplificat. Stailer permite acces la catalogul de saloane active dintr-un oraș și din câteva click-uri puteți stabili următoarea voastră vizită aici.

Maximă transparență și detalii la îndemână – iată cum selectați un salon

De îndată ce filtrul activ din pagină sau din aplicația Stailer vă afișează lista completa cu saloane din Pitesti veți putea viziona pentru fiecare în parte detalii. Altfel spus, alegerea făcută poate ține cont de anumite aspecte: costul serviciului, timpul alocat pentru acesta, cum arată salonul, unde este locația sau ce părere au clienții despre un salon. Recenzii reale, notate de clienți anteriori, pot fi o bună carte de vizită a unui salon.

După setarea unei programări confirmarea vine imediat. Cei care decid să își creeze un cont de utilizator aici, de asemenea gratuit, au acces și la ceva mai multe funcționalități. Pot seta remindere de tip sms pentru fiecare programare, pot anula o vizită la salon direct din cont, gestionează datele și viitoarele programări mai ușor.

Stailer și în Pitești – în curând în toată țara!

Stailer are și o aplicație dedicată. Aceasta poate fi descărcată gratuit, ușor de instalat. Veți avea astfel la îndemână, în orice moment al zilei, acces la lista de saloane, la serviciile oferite și la agenda de programări.

Planul este unul de extindere constantă. În curând, Stailer va fi prezent și în restul orașelor din țară. Pentru că încet și sigur descoperim cât de ușor este să ne bazăm pe digitalizare pentru multiplele activități pe care le avem zilnic, Stailer este dovada că online este mai simplu.

Accesați pagina oficială și nu întârziați să testați metoda, pentru ca mai apoi să deveniți parte din comunitatea Stailer.

Contact: support@stailer.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

3 Comentarii
  1. […] Oricine poate accesa pagina stailer.ro și poate folosi această platformă, fie că deține un cont sau nu. Setează data, ora, orașul, tipul de serviciu dorit sau poate căuta specific un salon sau un stilist. După acest pas, filtrul activ își face treaba și selectează doar acele opțiuni ce corespund cu preferințele menționate. Vezi detalii extra aici. […]

  2. […] Desi poti face programari nelimitate si fara el, primind linkuri de confirmare la fiecare programare, totusi contul te scuteste de reintrodus informatiile personale. In plus, contul iti permite sa iti setezi remindere, ca sa nu iti pierzi vreodata locurile. Totul este mai usor de gestionat din cont, unde ai parte de o agenda virtuala. Vizualizezi istoricul saloanelor unde ai fost si anulezi si mai usor programarile daca nu mai poti ajunge. Fara sa mai suni vreodata sa-ti ceri scuze, fara perceperea vreunei taxe. Detalii suplimentare aici. […]

  3. […] Plaforma Stailer este apreciata si pentru faptul ca este transparenta, usor de utilizat si nu vine cu conditii speciale. Poti alege daca vrei sa iti faci sau nu un cont pe Stailer, ambele variante fiind gratuite. Insa te poti programa la un salon si fara cont, poti sa vezi mai multe aici.  […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata