Statul român, bun de plată! Daune de 500 mii euro!

0

Statul român, bun de plată! Daune de 500 mii euro! Statul român poate plăti daune de 500 mii euro după ce a fost dat în judecată de un afacerist care a fost judecat și închis ani la rând, ulterior acesta fiind achitat. Bărbatul povestește că, deși nevinovat, a fost supus unor chinuri groaznice  în perioada în care a făcut pușcărie iar traumele sunt adânci, motiv pentru care, după ce a fost achitat, s-a hotărât să ceară despăgubiri.

CITEȘTE ȘI: SCĂRILE GROAZEI DE LÂNGĂ PEDIATRIA PITEȘTI! CONCUREAZĂ CU RUINELE DE LA CETATEA POIENARI!

Concret, en șofer de ambulanță ajuns om de afaceri, arestat în 2013 timp de 210 zile într-un dosar de complicitate la înșelăciune și declarat definitiv nevinovat.În timpul procesului, acesta a arătat că în vara anului 2007 s-a angajat ca agent de vânzări la o reprezentanță auto din Timișoara.  Ulterior, timișoreanul a decis să îşi deschidă o afacere în domeniul vânzărilor auto. Astfel a înființat o firmă prin care a încheiat contracte de colaborare cu societăţi de leasing financiar sau operaţional, cu societăţi bancare sau non bancare, ajungând ca firma să fie una „extreme de profitabilă”, aducându-i un venit mediu lunar de 3.000 de euro net lunar. După șapte ani de procese și interdicții, timișoreanul a fost declarat nevinovat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata