Steliştii pot răsufla uşor: vor juca în Liga Campionilor

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a anunțat că ”roș-albaștrii” au drept de joc în Liga Campionilor.

“Perioada de probaţiune de 5 ani nici nu mai contează. Nicio amendă, nici nimic. Singurul lucru care contează este că Steaua va juca în Champions League. Pe 16 iulie, fanii trebuie să umple stadionul, pentru ca noi să putem să batem la o diferenţă liniştitoare pe Vardar. A fost descătuşare. N-am avut viaţă zilele astea, de când UEFA a declanşat procedura aveam în minte cele mai negre gânduri”, a declarat Mihai Stoica pentru Digi Sport.

Clubul Steaua a fost amendat de Comisia de Disciplină a UEFA, fiind de asemenea sancționată cu excluderea pe o perioadă de un an din competiţiile continentale, dar această pedeapsă e suspendată şi gruparea va avea o perioadă de probaţiune de cinci ani.

Dumitru Dragomir, șeful LPF, a comentat și el decizia luată azi de forul continental.

“Este normal ca Steaua să joace în Europa, pentru că premierea nu mai este mită de cîţiva ani. Acolo sunt jurişti de mare valoare, care nu greşesc. Perioada de cinci ani de observaţie este anunţată pentru a speria şi celelalte echipe. Steaua a avut avocaţi buni, dar a avut şi dreptate. Răutatea romanească nu se transmite şi în Elvetia. Suntem aşa de răi, nu ştiu cine ne face aşa. Steaua stă pe ace acum. Poate fi suspendată şi de la un simplu act de rasism”, a spus Dumitru Dragomir la postul Dolce Sport.

Steaua poate să înceapă liniștită pregătirile pentru preliminariile Ligii Campionilor, unde o va întâlni, în turul doi, pe gruparea macedoneană Vardar Skopje, în a doua jumătate a lunii viitoare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.