Stimulent financiar de 2.500 de lei pentru nou-născuți! Alina Gorgiu: „Felicit consilierii PNLpentru eforturile depuse ca această măsură să fie adoptată!”

0

Consilierii PNL Pitești au propus acordarea unui stimulent financiar de 2.500 de lei pentru fiecare nou-născut.  De astfel de politici publice este nevoie mereu. Stimularea natalității trebuie să fie prioritate, pentru că avem probleme demografice grave.

„Inițiativă extraordinară! Îmi doresc ca familiile tinere, și nu numai, care au copii mici, să fie ajutate. Cheltuielile cu nou-născuții nu sunt deloc neglijabile! Orice ban în plus contează pentru părinți. Felicitări, Flavia Elena Ghitu pentru idee și Mihai Coteț pentru că face toate eforturile în cadrul CL Pitești pentru ca această măsură să fie adoptată!”, a declarat Alina Gorghiu.

„Este doar un pas al unei strategii prin care urmărim ca Piteștiul să însemne cu adevărat ”Acasă” pentru comunitatea noastră. Ne dorim un oraș care să crească și să evolueze, oferind familiilor siguranță și stabilitate pentru a-și crește copiii, iar copiiilor noștri motive să rămână și să își construiască un viitor ”Acasă”, în Pitești.”, a declarat Mihai Coteț.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata