Stimulentul pentru nou-născuți, depus pentru a patra oară în CL! O nouă încercare!

0

Stimulentul pentru nou-născuți, depus pentru a patra oară în CL! O nouă încercare!

Proiectul pentru acordarea unui stimulent de 2.500 lei inițiat de consilierii locali PNL Pitești va fi dezbătut pentru a patra oară în ședința ordinară de astăzi a Consiliului Local Pitești. Liberalii piteșteni vor să vină în sprijin tinerelor familii, motiv pentru care, pe lângă acordarea ajutorului financiar, au mai propus acordarea unui voucher de 1.000 lei pentru analizele prenatale nedecontate de către CAS, da și transport local în comun gratuit pentru gravide.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BRÂNZĂ ÎN LIBERTATE, FIII LUI RĂMÂN ÎN SPATELE GRATIILOR! DECIZIE ȘOCANTĂ ÎN DOSARUL CHERESTEAUA!

„Facem apel către consilierii locali care s-au opus până în prezent, invocând motive ridicole precum ilegalitatea (măsura subvenției pentru nou-născuți se aplică de ani buni, cu succes, în foarte multe administrații, începând cu Bucureștiul) să își reamintească faptul că prima lor datorie este către cetățeni.”, transmit consilierii PNL.

Rămâne de văzut dacă astăzi, în ședința de Consiliu Local care va începe la ora 15:00, acest proiect va fi aprobat sau respins.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata