Ştiri CS Mioveni

A venit Dinu Sânmărtean, fratele jucătorului de la Vaslui
Ultima noutate în lotul echipei CS Mioveni este mijlocaşul de bandă stângă, Dinu Sânmărtean, fratele jucătorului Lucian Sânmărtean de la F.C. Vaslui. „Dinu Sânmărtean este un jucător foarte bun pe care sperăm să-l legitimăm la echipa noastră. Deocamdată nu l-am transferat cu acte în regulă, dar în proporţie de 95% vom parafa actele în aceste zile”, spunea ieri Claudiu Cojocaru, unul din oficialii clubului CS Mioveni. Jucător care a evoluat în Liga I la Gloria Bistriţa, ca şi fratele său, Dinu Sânmărtean, a fost adus la CS Mioveni de antrenorul Mihăiţă Ianovschi.
Schimbare de program
Luni, lotul echipei CS Mioveni a avut zi de „relaş”, urmând ca astăzi de la ora 18 să reia antrenamentele pe stadionul din Ştefăneşti. Meciurile de pregătire programate în această săptămână sunt pe cale de a nu se mai disputa, deoarece întreg programul trebuie refăcut. După cum se ştie, startul campionatului are mari şanse de a fi amânat cu cel puţin o săptămână, deoarece mai multe echipe nu s-au înscris încă din motive financiare, şi este posibil ca seriile din Liga a II-a să sufere modificări, de la 16 echipe numărul lor să fie de 14. O decizie finală în acest sens va fi luată miercuri de diriguitorii fotbalului românesc.
Condoleanţe pentru Claudiu Cojocaru
Fost jucător la Dacia Mioveni timp de opt ani, Claudiu Cojocaru este acum director de marketing la CS Mioveni. Originar din Sinaia, Claudiu Cojocaru, căruia prietenii în spun „Bombonel”, a plecat ieri la Sinaia, deoarece a are un deces în familie. Astăzi şi-a înmormântat bunicul. Sincere condoleanţe!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.