Ştiri din handbal

Şi Macharashvili ar putea fi apt de joc
În pregătirea meciului cu CSM Oradea, staff-ul tehnic al formaţiei HC Argeş l-a inclus în cărţi şi pe Oleg Macharashvili. „Am plătit suma de transfer, banii sunt în contul Federaţiei Internaţionale şi aşteptăm acum să sosească certificatul de transfer internaţional al jucătorului urcainian”, spune Sorin Nica. Cât de importantă este prezenţa ucrainianului în teren la jocul de sâmbătă ne spune antrenorul Titel Răduţă: „Ar fi ideal să-l putem folosi pentru că nu avem un alt jucător în lot care să evolueze pe postul lui Macharashvili. La Satu Mare l-am folosit ca imporvizaţie pe Marinescu“.
Piteştenii iau în calcul şi o primă suplimentară
Pentru jocul de sâmbătă, cu CSM Oradea, conducerea de la HC Argeş caută soluţii pentru a suplimenta prima de joc obişnuită. „Am discutat cu două firme în acest sens. Până nu vom concretiza discuţiile însă, nu le putem promite nimic jucătorilor. Şi pentru meciul de la Satu Mare, unde am avut condiţii foarte bune de transport, cazare şi masă, dar şi pentru transferul celor doi jucători din Ucraina, ne-au ajutat domnul director de la SC Building Internaţional 2000, Dan Vasile, şi domnul direcor de la SC Comartrust, Costică Voiculescu, cărora vreau să le mulţumesc pe această cale”, susţine Sorin Nica.
Doi observatori la meciul cu Oradea
Fiind considerat derby-ul rundei, meciul de sâmbătă dintre HC Argeş şi CSM Oradea va fi condus de o brigadă de arbitri din Liga Naţională, cuplul bucureştean Barbu- Manafu. În plus, partida va avea doi observatori, unul cerut de gazde, altul solicitat de oaspeţi. „Nu mă tem de arbitraj. Cel puţin aşa ar fi normal, ca fiecare să-şi facă bine treaba şi să nu influenţeze rezultatul”, conchide, în acest sens, Titel Răduţă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.