Strategia lui Prepeliță a dat greș! FC Argeș – remiză cu Minaur Baia Mare!

0

Strategia lui Andrei Prepeliță de a folosi rezervele în meciul cu Minaur Baia Mare a dat greș după ce FC Argeș a plecat doar cu un singur punct. Alb-violeții au fost conduși de băimăreni pe parcursul celor două reprize ale meciului, dar niciuna dintre echipe nu a putut să marcheze până la finalul meciului.

Prima oportunitate importantă le aparține gazdelor în minutul 7. Defensiva alb-violeților scapă cu fața curată la ocazia lui Ciprian Stanciu, al cărui șut de la marginea careului se duce pe lângă poarta lui Greab. În minutul 20, argeșeni au fost la un pas să le asigure victoria gazdelor printr-un balonm deviat haotic, dar portarul alb-violet a fost pe fază și a oprit minge aîn ultima clipă.

A doua repriză a fost condusă tot de Minaur Baia Mare, iar prima ocazia au avut-o în minutul 47 când Greab a ieșit greșit pe o centrare din flancul drept, dar Stanciu a trimis mingea într-un adversar. În minutul 55, Bertrand trece în flanc de fundașii Minaurului, dar finalizarea sa este parată de Costache. Ultima ofensivă a băimărenilor a fost în minutul 67 când Chițaș a driblat în flancul stâng al atacului, și-a încercat norocul, dar Greab a respins.

Astfel, FC Argeș pleacă cu doar un punct de la Baia Mare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata