STUPID! ELENA LASCONI AMÂNĂ DIN NOU PROCESUL BULEVARDULUI PARDON! JURISTA PRIMĂRIEI A CERUT TIMP DE PREGĂTIRE!

0

Primărița Elena Lasconi, de mână cu jurista Primăriei, a cerut o nouă amânare în procesul care a zguduit Câmpulungul: celebrul Bulevard Pardon. Ca și cum nu ar lucra sub același acoperiș, jurista care ar trebui să cunoască tot ce mișcă în Primăria Câmpulung, a spus în fața instanței de la Tribunalul Argeș că nu cunoaște cererile făcute de Lasconi și are nevoie de un nou termen pentru a-și pregăti apărarea. Astfel, procesul a fost din nou amânat, iar judecatata privind anularea autorizației va avea loc pe data de 27 octombrie.

Centrul Câmpulungului rămâne un șantier… pentru că jurista municipiului nu are apărarea pregătită 

Primărița Elena Lasconi a cerut la termenul de astăzi introducerea Municipiului Câmpulung ca intervenient (parte din proces care să ia apărarea pârâtului sau reclamantului), dar jurista a venit total nepregătită. Ca și cum una ar lucra la Pitești, iar cealaltă la Brașov, apărătorul edilului de la Câmpulung, s-a scuzat în fața judecătorilor că a venit pregătit pentru a o apăra pe Lasconi, dar nu și pentru a susține motivele pentru care Municipiul Câmpulung ar trebui introdus ca intervenient.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: ATENȚIE STUDENȚI! CRESC PREȚURILE DE CAZARE ÎN CĂMINE! CÂT COSTĂ UN LOC?

Astfel, acesta a cerut o nouă amânare pe care a și obținut-o pentru data de 27 octombrie, deși reprezentanții Instituției Prefectului au obiectat și au cerut judecarea procesului pe fond pentru a debloca lucrările la Bulevardul Pardon. Mai mult, tot în urmă cu o lună, edilul municipiului de la poalele Mateiașului a fost cel care a cerut un nou termen pentru că avocatul pe care l-a angajat pe persoană fizică, și nu prin Consiliul Local, să își pregătească apărarea.

Astfel, din cauză că Elena Lasconi, ori nu vrea, ori nu poate și cere amânarea procesului la fiecare termen de judecată, lucrările de reabilitare ale Bulevardului Pardon nu vor fi reluate prea curând, iar șantierul rămâne în continuare în conservare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata