Subprefectul Corneliu Cîrstea – vizită la Uzina Dacia

Ieri, 24 august, subprefectul cu atribuții de prefect, Corneliu Cîrstea, subprefectul Andrei Ciungu si directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică, Sorina Honțaru, au efectuat o vizită la Mioveni, la compania Dacia Groupe Renault, la invitația lui Christophe Dridi, manager al Groupe Renault Romania.

Cu acest prilej s-a constatat ca sunt asigurate condițiile necesare de prevenție împotriva răspândirii COVID-19, în contextul reluării activității uzinei.

Conducerea Dacia Groupe Renault a prezentat măsurile de prevenție care au fost luate pentru asigurarea protecției sanitare a angajaților, în contextul actualei pandemii, fiind vizitate, de asemenea, câteva secții ale uzinei. În completarea măsurilor prezentate de managerul Dacia, directorul Direcției pentru Sănătate Publică Argeș a prezentat și alte măsuri necesare în vederea asigurării unui climat de muncă sigur și evitării contaminării cu virusul pandemic.

Instituția Prefectului apreciază preocuparea conducerii campaniei Dacia Groupe Renault, care, prin măsurile luate, încearcă să asigure cele mai bune condiții de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 , atât în interiorul uzinei, cât și în exteriorul acesteia.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.