Sucuri naturale antimahmureală!. Vezi cum scapi de durerea de cap!

Petrecerile de Paște au lăsat urme adânci şi te simţi cam rău? Vinul de la ţară, alcoolul tare primit cadou te-au dat gata? Uite ce să faci ca “să te dregi” după o băută serioasă de Sărbători. Bea sucuri naturale antimahmureală și află și cum poți scăpa de durerea de cap.

Dacă trebuie să te întorci acasă cu maşina, dă cheile unei prieten sau rude care nu a băut sau cheamă un taxi. Ţine cont că ai nevoie de câteva ore bune pentru a avea reflexe din nou. Cât de repede poţi. Pentru a combate efectele deshidratante ale alcoolului şi pentru a-i reduce nivelul din sânge, e important să bei multă apă la temperatura camerei. Băuturile prea calde – sau, din contră, prea reci – ţi-ar putea deranja stomacul. Bine de ştiut! Bea o cafea foarte concentrată: are un efect vasodilatator, favorizează topirea acizilor graşi şi, prin urmare, şi a alcoolului.

Da- carbohidraţilor, Nu- pastilelor. O porţie de paste, de orez sau chiar un colţ de pâine îţi pot calma stomacul. Te doare capul? Pentru a nu irita stomacul, evită medicamentele contraindicate în cazul consumului de alcool.
Sucuri naturale antimahmureală
Cele mai eficiente sucuri antimahmureală sunt cele amărui, cum ar fi sucul natural de grepfrut, năsturel sau castravete amar. Sucul de sfeclă roşie este un alt remediu naturist pentru mahmureală, dar este şi mai gustos atunci când este combinat cu suc de morcovi, pătrunjel sau ţelină (inclusiv tulpini de ţelină Apio).
Încearcă un amestec de legume şi fructe antimahmureală din cele de mai jos:
2 morcovi, 2 mere verzi şi două tulpini de ţelină
2 morcovi, 2 mere verzi, o legătură de spanac, 5 tulpinid e sparanghel şi 1 felie de lămâie
2 morcovi, 2 mere verzi şi jumătate de castravete amar
2 mere verzi, 1 ceaşcă de broccoli, 1 ceaşcă conopidă, 1 felie de lămâie
2 morcovi, 1 sfeclă roşie medie, 2 portocale
1 grepfrut, 2 portocale şi o felie de lămâie

SURSA: Unica.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.