Suferința surdă care a împins-o la sinucidere pe Laura. Ce spun apropiații?

0

Suferința surdă care a împins-o la sinucidere pe Laura. Ce spun apropiații?

Ioana Laura Bundă avea doar 33 ani și o familie superbă la care unii doar ar fi putut visa: un soț iubitor și trei băieți, gemenii de 6 ani și băiatul cel mare, de 8 ani. Lucrase la CEC și avea o viață împlinită iar pozele postate pe facebook de-a lungul timpului arătau o familie minunată.

CITEȘTE ȘI: SOȚIE DE PRIMAR DIN ARGEȘ-SINUCIDERE ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI!

Dincolo de toate acestea, se pare că, boala cea mai grea a acestui secol, depresia, nu a ocolit-o pe Laura fiind, potrivit primelor informații, principalul motiv pentru care a recurs la înfiorătorul gest. Este de-a dreptul cutremurător cum, cu doar o zi în urmă, pe facebook, ea postase fotografii cu copiii ei și cu soțul care își serba onomastica. „La mulți ani dragii mei, cu multă sănătate!”

Sute de mesaje de la cei apropiați nu au întârziat să fie postate pe facebook cu urări dintre cele mai frumoase. Nimic nu ar fi prevăzut, că la numai o zi, Ioana urma să recurgă la un gest care să-i sfâșie familia și pe cei apropiați.

La sfârșitul lunii septembrie, mai exact pe 27, Ioana Laura posta cu bucurie faptul că se împlinesc 16 ani de când îl cunoaște pe Mihai Nicolae Bundă și 9, de când deveniseră soț și soție. Numai Dumnezeu știe ce a fost cu adevărat în sufletul ei deoarece gestul extrem de a-și lua zilele în această dimineață pare să fi fost mult mai puternic decât iubirea de soție și de mamă.

Reamintim că, Ioana Laura Bundă, soția primarului de la Boțești a fost găsită spânzurată în propria locuință, în această dimineață, chiar de către soțul ei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata