„Suntem devastați, o tragedie de necrezut!” Doi polițiști executați în misiune!

0

Doi polițiști au murit împușcați în misiune în timp ce interveneau la un caz de violență domestică. Cei doi agenţi au ajuns la un apartament din cartierul Inglewood din oraş, joi, cu puţin timp înainte de ora locală 1 a.m., după ce s-a primit un apel de urgenţă privind ”o ceartă în familie” şi au fost împuşcaţi de un bărbat la adresa respectivă, a declarat, într-o conferinţă de presă, şeful poliţiei din Edmonton, Dale McFee.

Atacatorul s-a sinucis imediat după

”La acest moment, informaţiile arată că ei nu au apucat să îşi folosească armele de foc”, a spus el. ”Aceşti ofiţeri îşi făceau meseria. Este de necrezut. Este de neimaginat. Este îngrozitor. Este o tragedie”, a spus el, adăugând: ”Suntem cu toţii îndureraţi”. Alţi ofiţeri au ajuns la scurt timp de la împuşcături şi, fără a aştepta ambulanţa, şi-au dus repede colegii căzuţi, în vârstă de 30 şi 35 de ani, la un spital, unde s-a declarat decesul.

CITEȘTE ȘI: DOLIU LA TEATRUL „ALEXANDRU DAVILA”. S-A STINS FULGERĂTOR!

Suspectul a fost găsit mort în urma a ceea ce şeful Poliţiei a descris ca o rană autoprovocată, în timp ce o femeie, rudă cu el, a fost dusă la spital cu răni care îi puneau în pericol viaţa şi a fost stabilizată. ”Suntem devastaţi cu toţii”, a afirmat primarul din Edmonton, Amarjeet Sohi, descriind uciderea ofiţerilor ca o ”tragedie de necrezut”.

”Astăzi este o zi foarte grea şi tristă”, a spus el. ”În fiecare zi, familiile ofiţerilor de Poliţie îşi trimit oamenii dragi la datorie şi speră să se întoarcă acasă în siguranţă. Acest lucru nu s-a întâmplat astăzi”, a adăugat el.

Canada s-a confruntat cu o serie de omoruri violente în ultimii ani, între care înjunghieri în masă sau folosirea vehiculelor ca arme împotriva pietonilor, în timp ce împuşcăturile rămân mult mai rare decât în SUA.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata