Suntem toți cu natura! Campanie de ecologizare cu voluntari, la Mioveni!

0

Administrația locală a orașului Mioveni, în parteneriat cu unitățile de învățământ din oraș și serviciile publice, va organiza o nouă amplă acțiune de colectare a deșeurilor din natură. 

CITEȘTE ȘI: CONSTRUCȚIA AUROSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA – LA LIMITA BLOCĂRII! MOTIVELE SUNT IREALE!
Pentru ca rezultatul acțiunii de colectare a deșeurilor din natură să fie unul de impact, voluntari de toate vârstele sunt invitați să se alăture acestei campanii de ecologizare sâmbătă, 30 martie 2024. Întâlnirea va avea loc dimineața, la Primăria oraşului Mioveni, în intervalul 08.30 – 09.00.
Participanții vor avea la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL va asigura suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.
Cei care doresc să se înscrie în această campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii Biroului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numerele de telefon 0348/455.444 (interior 111).
În cazul unor condiții meteo nefavorabile, evenimentul va fi reprogramat la o dată ulterioară.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata