Supermarketurile vor fi închise duminica! Propunere legislativă intens discutată!

0

Supermarketurile vor fi închise duminica! Propunere legislativă intens discutată!

Marile lanțuri de supermarketuri din țara noastră ar putea fi închise în zilele de duminică, iar sâmbetele programul s-ar putea reduce. Demersul legislativ a fost inițiat recent de doi parlamentari PNL care explică faptul că așa se întâmplă în toate țările civilizate.

CITEȘTE ȘI: COPILAȘ DE 5 ANI-MOARTE SUBITĂ! TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎNTR-O FAMILIE DIN PITEȘTI!

Concret supermarketurile ar urma să-și închidă porțile în zilele de weekend și să fie mutate în afara orașelor, după modelul unor state din Europa Occidentală. Potrivit proiectului, în weekend ar urma să fie deschise doar piețele și magazinele mici.

Cetîțenii nu privesc cu ochi buni acest demers, spunând că veniturile vor scădea drastic, la fel vor avea loc și concedieri. De asemenea, unele personae susțin că, infrastructura din România nu poate fi comparată cu cea din țări în care a fost implementat acest proiect. Rămâne de văzut dacă propunerea legislative va fi votată în Parlament.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata