Suporter FC Argeș după înfrângerea cu U Craiova: „Cum este că din minutul ’70 să vezi suporterii că pleacă de pe stadion?!”

0

În ritmul actual, FC Argeș nu prea mai are șanse să intre în play-off, după ce a pierdut trei din patru meciuri de la debutul noului sezon, motiv pentru care un suporter a făcut o postare foarte acidă la adresa echipei și, mai ales, a antrenorului Andrei Prepeliță. Acesta susține că gruparea și organizatorii meciurilor din Trivale dau dovadă de lipsă de interes pentru oamenii care susțin echipa lui Dobrin, dar și faptul că fotbaliștii alb-violeți le-ar fi servit mingea adversarilor.

„Când oamenii au început să vină la stadion, să ne adunăm încet, încet, când suporterii vin pentru echipa indiferent de distanță, susținând cum știu ei mai bine, VOI, niște nesimțiți începând de la domnul Prepeliță (un emoticon în orginalul postării) care nu a venit niciodată să aplaude, nu să ne mulțumească că nu avem noi VALOAREA lui și putem să continuăm și cu domnul Jean care niciodată nu l-am văzut cu un însemn al clubului.

Cu 2 ore înainte de meci, am primit foaia  cu echipa! Ce bine arăta, toată lumea „Ce schimbare, hai că se poate, avem încredere că luam 3 puncte”.

Minutul 4, pasă excepțională a lui Latovlevici  din lateral în centru (ceea ce te învață de la juniori că așa ceva nu se face!), pasa ca pasa, dar e la adversar… 1-0 (Bravo, nu e primul meci când am început prost). Suporterii au început să încurajeze echipa imediat după greșeală”Argeșu’, Argeșu’ „.  În prima repriză 3 șuturi, scuze pase către portarul Craiovei!”

„V-am cerut să jucați fotbal, de aceea sunteți plătiți!!!”

„La pauza meciului trebuia să ies după porțile sectorului pentru a duce un bilet unei persoane care întârziase! Spre stupefacția mea, așa zișii paznici (care sunt de seama cu Dacia 1310 ) vin la mine spunând că dacă ies nu mai intru! ALOO, șoimii patriei, așa zisă firma de pază care angajați numai Old boys, după ce că abia sa mișcați, sunteți și nesimțiți cu oamenii! Mă amenința un nene de 70 de ani pe mine că „bă băiatule vrei sa chem intervenția!?”

Să revenim: începe a doua repriză (încrezători că poate poate) 0 șuturi pe poartă, nu am avut ce sa vedem!! Decât tactica așa bine pusă la punct de către Prepeliță (un emoticon în orginalul postării). Un om la dublaj , un om care să stea mereu la recuperare, nu am văzut absolut nimic!

Domnul Prepeliță (același emoticon în orginalul postării), antrenamente faci cu băieții ăștia? Faci o pregătire înainte de meci, le arăți pe tablă cum și ce trebuie să facă? Eu consider că peștele de la cap se împute!! Ai pierdut vestiarul, ai pierdut respectul tuturor! Drept dovadă declarația lui Latovlevici, am jucat ce sa cerut!

Dacă tu domnul Prepeliță, nu pregătești un meci cum trebuie, nu avem decât să spunem DEMISIA! Cum este că din minutul 70 sa vezi suporterii că pleacă de pe stadion ?! Mi-am asumat și mi-o asum că la tribuna 1 nu s-a mai cântat, scandat și încurajat echipa în repriza a doua!!

Suntem suporteri care au copii de o luna acasă, care vin meci de meci, fac deplasări pe banii lor .. nu v-am cerut să câștigați mereu!!! V-am cerut să jucați fotbal, de aceea sunteți plătiți!!!

Sunt de părere că domnul Prepeliță a pierdut vestiarul! Nu știe să discute cu ei, nu cred că are habar cum să îi motiveze pe jucători, nu știe să facă o echipă! Avem nevoie de un psiholog care să discute cu ei, de o persoană specializată pe motivațional! Sunt tot jucătorii care au fost la Rapid, dar că nu ai știut cum și în ce fel sa gestionezi situația! Din respect pentru suporteri și culorile alb violet cerem să ți iei bagajul și să pleci!” este postarea suporterului,

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata