Suporterii FC Argeş cer autorităţilor să ia echipa de la Cornel Penescu

Reprezentanţii suporterilor de la FC Argeş au susţinut ieri o conferinţă de presă în care au tras un semnal de alarmă despre viitorul clubului fanion al oraşului. La întâlnirea cu presa de la barul Champions Pub Sport au fost prezenţi preşedintele asociaţiei Florin Dobre, Constantin Menciu, membru cu o mare vechime şi Sorin Mătuşa, reprezentant al aripei tinere. Suporterii sunt total nemulţumiţi de situaţia în care a ajuns FC Argeş de când clubul a fost preluat de Cornel Penescu. Fanii alb-violeţi s-au săturat să vadă clubul lui Nicolae Dobrin cum se zbate de patru ani în liga secundă, iar de fiecare dată atunci cînd se trage linie, este tot mai departe de promovare. Galeria nu este de acord cu politica actualei conduceri pe care o consideră vinovată de dezastrul în care a ajuns clubul.
„Susţinem în continuare SCM Piteşti“
Oficialii asociaţiei cer Primăriei Piteşti să clarifice situaţia lui FC Argeş şi a SCM Piteşti care a promovat în liga a III-a: „Noi susţinem în continuare SCM Piteşti, pentru că este un proiect promovat de noi. După ce am promovat, domnul primar Pendiuc a declarat că vrea să ajute şi FC Argeş. Sub conducerea lui Cornel Penescu, această echipă traversează cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Am stat numai în liga a II-a şi nu ai cum să faci performanţă cu asemenea conducere. Rover Cîrstea a fost vîndut, iar în locul lui s-au adus numai jucători fără valoare. Banii pe Cristi Tănase au intrat în buzunarele lui Andrei Penescu şi nu în conturile lui FC Argeş. La Centrul de copii, părinţii vin cu bani de acasă. Primăria şi Consiliul Judeţean ar trebui să se trezească în al 13-lea ceas şi să facă ceva pentru fotbalul piteştean. Autorităţile locale au două variante. Fie să preia FC Argeş de la Cornel Penescu, iar SCM-ul să devină echipa a doua sau să sprijine financiar SCM-ul să ajungă în Liga I dacă nu vor putea lua echipa de la Penescu, care în acest moment nu ne mai reprezintă. Ar trebui să fie dată afară de pe stadion. Am vrea ca acest stadion, care a ajuns în paragină să fie mo­dernizat cum au fost modernizate şi alte stadioane din ţară. Vrem un respect mai mare din partea autorităţilor locale şi vrem să rezolve problema fotbalului piteştean. Ne doare să vedem cum comune precum Chiajna şi Brăneştiul au echipe în Liga I, iar un oraş ca Piteştiul să nu aibă“, a declarat Florin Dobre.
Actuala conducere trebuie să dispară
Constantin Nenciu, Florin Dobre şi Sorin Mătuşa ştiu de ce oamenii nu mai vin la meciurile lui FC Argeş: „Atâta timp cât la FC Argeş nu se investeşte în jucători, lumea nu mai vine la stadion pentru că nu au ce să vadă. Nu se face nimic bun dacă nu bagi bani într-o echipă. Andrei Penescu a declarat în mai multe rânduri că este dispus să cedeze echipa. Am încercat să discutăm cu domnul primar, dar nu a avut timp de noi. Trebuie făcut un audit financiar pentru a vedea ce datorii sunt. Nu suntem de acord şi nici nu vom susţine o asociere între autorităţile locale şi Cornel Penescu, care este cercetat penal în zeci de dosare. Cu două echipe susţinute financiar de Primărie sau Consiliul Judeţean ar fi un haos total. Vom pune presiune pe autorităţile locale pentru că nu se mai poate cu această incertitudine. Ei reprezintă oraşul şi sunt pionul principal. Noi vrem să colaborăm şi să ajutăm să revenim acolo unde ne este locul“.    

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.