Surpriză incredibilă pe DN73 C, Curtea de Argeș-Tigveni-Râmnicu Vâlcea! Anunțul momentului pentru șoferi!

0

Surpriză incredibilă pe DN73 C, Curtea de Argeș-Tigveni-Râmnicu Vâlcea! Anunțul momentului pentru șoferi!

Vești extraordinare pentru toți șoferii. A fost realizat auditul de siguranță rutieră pentru modernizarea Drumului Național 73 C Curtea de Argeș-Tigveni-Râmnicu Vâlcea, proiect cunoscut drept ,,lotul 6″ al Autostrăzii A 1 Sibiu-Pitești.

CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ 75 KILOMETRI DE DRUM EXPRES ÎN ROMÂNIA! VA FACE LEGĂTURA CU DOUĂ AUTOSTRĂZI!

Proiectul ,,Modernizare DN 73 C Tigveni- Râmnicu Vâlcea, km. 55 – km. 68″ va fi una dintre cele mai importante investiții pentru modernizarea unui Drum Național în 2024. Este un pas important pentru demararea lucrărilor care au fost anunțate a fi gata la finalul anului 2026 când se estimează deschiderea lotului Curtea de Argeș-Tigveni, cu tunelul Curtea de Argeș de 1,3 km.

Concret, până în primăvara anului viitor va fi deschis lotul de 30 km, Pitești (Bascov)-Curtea de Argeș, iar în 2026 următorii 10 km, până la Tigveni. ,,Modernizare DN 73 C Tigveni-Râmnicu Vâlcea, lot 2/Clar, în această vară, urmează să fie ținută licitația pentru proiectare și execuție, mergem pe FIDIC galben. La vară se termină documentația și se scoate la licitație”, a anunțat recent Sorin Grindeanu.

Modernizarea Drumului Naţional 73 C Curtea de Argeş – Râmnicu Vâlcea presupune, pe lângă refacerea structurii rutiere şi consolidări punctuale, lărgirea platformei drumului la 10 metri, din care 7 metri cele două benzi de circulaţie, iar restul de 3 metri benzi de încadrare şi acostament consolidate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata