Surpriză pentru elevi! S-a modificat structura anului școlar! Când vor începe școala și când vor avea vacanțe?

0

Surpriză pentru elevi! S-a modificat structura anului școlar! Când vor începe școala și când vor avea vacanțe Ministerul Educației a anunțat recent că a fost avizat Proiectul de Ordin privind structura anului școlar 2023-2024. Concret, cursurile vor începe pe 11 septembrie iar elevii vor avea, în 2024, și vacanță de primăvară, dar și vacanță de Paște.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! PROFESOR DE SPORT ARESTAT! A PIPĂIT ȘI AGRESAT SEXUAL MAI MULTE ELEVE, CHIAR ÎN TIMPUL ORELOR!

Vacanța de primăvară nu va coincide cu cea de Paște, ci va fi în perioada 13-21 aprilie. Însă, elevii vor avea liber pe 1 mai, de Ziua Muncii, dar și pe 3 mai, de Vinerea Mare. Asociațiile de părinți au cerut pentru vacanța de Paște să se facă punte între zilele libere, astfel încât elevii să nu mai vină pe data de 2 mai la școală și să aibă șapte zile libere.

Care sunt principalele modificări

De asemenea, dacă inițial vacanța la decizia inspectoratelor școlare județene a fost anunțată pentru perioada 19 februarie – 10 martie 2024, recent, Ministerul a anunțat că săptămâna de vacanță este programată în perioada 12 februarie – 3 martie 2024.

Anul școlar va avea 36 de săptămâni de cursuri, care vor începe pe 11 septembrie 2023 și se vor termina pe 21 iunie 2024.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata