Surpriză pentru piteșteni! Se întâmplă în Centru!

0
Surpriză pentru piteșteni! Se întâmplă în Centru!
Societatea Salpitflor Green SA organizează, în colaborare cu unitățile de învățământ din municipiul Pitești, o expoziție de brazi decorați cu podoabe naturale, în cadrul ediției din acest an a Târgului de Crăciun Pitești.
Expoziția este o premieră pentru orașul nostru, tocmai prin modul ei inedit de realizare, îmbinare și expunere. În cadrul acesteia, vor putea fi admirate decorațiuni naturale, picturi și obiecte de artă decorativă, realizate de către elevii din peste 50 de unități de învățământ din municipiul Pitești, sub coordonarea specialiștilor din cadrul Salpitflor Green SA.
Brazii sunt din pepinierele proprii ale Salpitflor Green SA, iar decorațiunile, care surprind prin calitate și originalitate, sunt realizate din materiale naturale. Expoziția are și un scop caritabil: în perioada 21 – 22 decembrie 2023, pentru a aduce un strop de bucurie și zâmbet celor care trec prin momente dificile, brazii vor fi oferiți în dar unor copii mai puțin norocoși, care îi vor avea în casă în ziua de Crăciun.
Dăruim pentru viitor – un viitor în comunitate, pe care îl putem modela cu implicare, generozitate și multă speranță!
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata