Surpriză uriașă pentru piteșteni în Piața Vasile Milea! Va fi mare bucurie!

0

Surpriză uriașă pentru piteșteni în Piața Vasile Milea! Va fi mare bucurie!

Primăria Municipiului Pitești a instalat în Piața Vasile Milea, prin intermediul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului, un patinoar ecologic sintetic cu o suprafață generoasă de peste 700 mp. Deschiderea patinoarului va avea loc pe 1 decembrie, începând cu ora 10:00.

CITEȘTE ȘI: PUBLITRANS- SCHIMBĂRI MAJORE ÎN PROGRAMUL DE FUNCȚIONARE! CĂLĂTORII, VIZAȚI DE MĂSURĂ!

Patinoarul ecologic nu consumă energie electrică, apă sau combustibil, este prietenos cu mediul, iar întreținerea sa este ușoară, având o montare și demontare rapidă. Suprafața patinoarului beneficiază de o garanție de 12 ani și poate fi folosită pe tot parcursul anului. După încheierea sezonului rece, aceasta poate fi împărțită în două patinoare de 300 mp și 400 mp, care vor fi instalate în parcurile din Municipiul Pitești. Pentru începători, sunt disponibile figurine ajutătoare pentru a facilita învățarea patinajului.

 

Programul de funcționare al patinoarului este între orele 10:00 – 22:00 (ultima intrare până la ora 21:00), cu o pauză de întreținere a suprafeței între orele 15:00 – 16:00.

Tariful de intrare este de 5 lei/oră, iar tariful de închiriere a patinelor este de 10 lei/oră (tarife aprobate prin HCL 256/2008). Menționăm că accesul pe patinoar se realizează doar cu patinele speciale oferite spre închiriere de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata