Sute de cărți donate Spitalului de Pediatrie Pitești! Campania CJ Argeș – un real succes!

0

Aproximativ 300 de noi volume au ajuns la Spitalul de Pediatrie Pitești. Astăzi, vicepreședintele Marius Nicolaescu a adus noi cărți strânse în urma donațiilor în cadrul campaniei Consiliului Județean Argeș „Dăruiește un zâmbet, o carte”.
Începută în urmă cu doi ani cu scopul de a înființa o bibliotecă în cadrul Spitalului de Pediatrie, campania s-a extins, astfel că volumele donate de-a lungul timpului au ajuns nu numai la Pediatrie, ci și în alte școli din mediul rural, instituții și centre cu persoane instituționalizate.
Pe lângă volume, vicepreședintele CJ Argeș a venit și cu jucării pentru micuții pacienți. Managerul Spitalului, Tudor Ionescu, și medicul urgentist Viorel Enache, care este și consilier județean, au primit donațiile al căror rol este acela de a aduce o stare de bine pentru copiii internați și pentru părinții aparținătorii.
„Am venit astăzi la Spitalul de Pediatrie cu aproximativ 300 de cărți în cadrul campaniei inițiate de Consiliul Județean Argeș „Dăruiește un zâmbet, o carte”, care a început în urmă cu doi ani.  Iată că această campanie a avut un succes foarte mare. Am reușit să donăm cărți pentru bibliotecile mai multor unități școlare din județ și, desigur, avem grijă să alimentăm permanent această bibliotecă destinată copiilor care sunt internați aici. Cu această ocazie am adus și jucării, astfel încât cei care sunt pacienți aici să petreacă timpul mai ușor.
Sperăm ca această campanie să continue și reamintesc faptul că cei care doresc pot dona cărți la centrele de donare de la cele două magazine Auchan din Pitești. Le mulțumim tuturor celor care au donat cărțile și sperăm să revenim cât mai repede cu alte volume”, a subliniat vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu.
Campania „Dăruiește un zâmbet, o carte” continuă alături de partenerii proiectului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata