Sute de copii argeșeni au luat cu salt Senatul! Alina Gorghiu: „Misiunea mea este de a schimba lucrurile în bine”

De Ziua Internațională a Copilului, 300 de copii din județul Argeș au participat la evenimentul “Senat Junior”, eveniment desfășurat la Senatul României. Gazdă le-a fost președintele PNL Argeș și vicepreședinte al Senatului, Alina Gorghiu. Copiii argeșeni au putut vizita cladirea Senatului, sala plenului și, în premieră, biroul președintelui Senatului.

„Ca senator, misiunea mea este de a schimba lucrurile în bine și pentru voi, pentru copii, pentru grupuri vulnerabile, pentru toți cetățenii. Și un mod de a face asta, ca om politic, este să vă ajut să vă cunoașteți drepturile, să știți că, la orice vârstă, aveți o voce care trebuie auzită. Accesul la informație este mult mai ușor în vremurile actuale, și pentru voi, este plus valoare. De aceea, pentru mine, votul la 16 ani rămâne prioritate.
Am avut alături de noi, și părinți și copii refugiați din calea războiului din Ucraina. Sper ca în ciuda tuturor greutăților și problemelor pe care le duc în spate să se bucure de Ziua Internațională a Copilului. Și să aibă speranță, să știe că nu sunt singuri”, a declarat Alina Gorghiu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.