Sute de copii – prezenți la Călinești September Camp!

0

Peste o sută de copii din Călinești și localitățile învecinate au participat sâmbătă la cel mai mare eveniment, organizat de Ionuț Gheorghe, directorul CAS Argeș, al finalului de vacanță: Călinești September Camp! Ateiere de matematică distractivă și pictură, jocuri sportive, colț de lectură sau acordarea primului ajutor au fost o parte dintre activitățile de care s-au bucurat cei mici, dar și cei mari.

De asemenea, în fața copiilor le-a vorbit despre sănătate Ionuț Gheorghe, director al CAS Argeș, ministrul Justiției, Alina Gorghiu, care a le-a oferit ocazia micuților să afle lucruri noi despre legi și Justiție, dar și Sorina Marin, șef serviciu Biodiversitate în cadrul Ministerului Mediului, care le-a deslușit tainele protecției mediului celor prezenți. Mai mult, meșterii populari invitați i-au fascinat pe cei prezenți cu lucrările lor.

„Peste 100 de copii din Călinești si comunele alăturate s-au distrat învațând despre istorie, matematică, cursuri de prim-ajutor, dar și despre activități practice precum pictura și cusutul. Ministra Justiției și președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu, împreună cu Ionuț Gheorghe, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, le-au vorbit celor mici despre drepturile și îndatoririle copiilor cât și despre sănătate și prim-ajutor. Felicitări Ionuț Gheorghe, profesorilor coordonatori și tuturor celor implicați în desfășurarea acestui eveniment distractiv-educativ!” este mesajul transmis de PNL Argeș.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 376710029_699629435537714_2508194551553884186_n-1024x768.jpg

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata