Sute de fake-uri, descoperite în magazinele din Argeș! S-a lăsat cu dosare penale!

0

Sute de fake-uri, descoperite în magazinele din Argeș! S-a lăsat cu dosare penale! În ziua de 09 august, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea infracționalității la regimul bunurilor contrafăcute și a celor neconforme cu standardul unor branduri de renume.

CITEȘTE ȘI: SE DESCHIDE AL DOILEA MCDONALD’S ÎN PITEȘTI! SE FAC ANGAJĂRI! AFLĂ DETALII!

Au fost verificate mai multe societăți comerciale cu obiect de activitate comercializarea de articole vestimentare, pe raza orașului Mioveni.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate (expuse spre vânzare) și ridicate un număr total de 350 articole vestimentare și accesorii (treninguri, tricouri, șepci, genți), 26 de perechi de pantofi sport și 20 de parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemnele, desenele și modelele referitoare la mai multe mărci înregistrate.

Ca urmare a celor constatate, au fost întocmite două dosare penale, conform art. 102 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, prejudiciul cauzat urmând a fi comunicat de tituarii mărcilor înregistrate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata