Sute de pachete de țigări confiscate! Piteștean arestat!

0

În ziua se 21 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, conform art. 280 din Legea 86/2006 – Codul Vamal, și au reținut un bărbat de 38 de ani, din Pitești.

CITEȘTE ȘI: CAZUL „CARACAL” SE REPETĂ ÎN ARGEȘ! CUM A SCĂPAT O COPILĂ DE 15 ANI DIN MÂINILE UNUI PSIHOPAT?

Din cercetări s-a stabilit că în perioada septembrie 2021 – septembrie 2022, cel în cauză ar fi introdus în țară, prin sustragerea de la controlul vamal, țigarete, în afara antrepozitului fiscal, peste limita legală, de 10.000 de țigarete.

La locuința persoanei în cauză a fost identificată și ridicată în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de 29.800 de țigarete. Valoarea prejudiciului stabilit pana la acest moment este de 28.000 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești,  cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata