Sute de polițiști pe străzîile din Argeș! Află motivul!

0

Poliţiştii argeşeni, împreună cu celelalte structuri cu care se acţionează în sistem integrat, vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru ca evenimentele cultural artistice și sportive ce vor avea loc în județul noastru, să se desfășoare în siguranță.

Aproape 250 de polițiști vor acționa, în medie, zilnic, cu scopul prevenirii faptelor antisociale și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Polițiștii au în atenție festivalurile din municipiul Pitești (Istambul Street Festival și Festivalul Rock Rebel X) și Festivalul de reconstituire antică de la Castrul Roman Jidova, dar și competiția de ciclism Trofeul celor 3 Capitale.

Se vor avea în vedere în special zonele aglomerate, unde se va acționa pentru gestionarea afluxului de persoane, fluidizarea traficului, precum și pentru respectarea măsurilor impuse pentru acest gen de activități.

Vor fi la datorie în această perioadă, atât polițiști din structurile de ordine publică, cât și poliţişti de la structurile de poliție rutieră, iar în cadrul activităților sunt antrenați și polițiști din alte structuri: prevenire, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata