Sute de polițiști și jandarmi ies în stradă!

Polițiștii argeșeni, alături de jandarmi, pompieri și autorități locale, vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru a asigura ordinea și liniștea publică, cu ocazia manifestărilor cultural-artistice din județ.

Pentru ca toți cetățenii să se bucure de spectacolele organizate, și pentru ca ele să rămână o amintire plăcută pentru participanți, aproape 200 de polițiști de la structurile de ordine publică, poliție rutieră, prevenire, criminalitate organizată, ce vor acționa alături de reprezentanții celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, vor fi prezenți printre cetățeni pentru prevenirea incidentelor negative, menținerea climatului optim de siguranță publică, fluidizarea traficului rutier și pentru a asigura un răspuns ferm la orice faptă de natură penală sau contravențională.

Zilnic, polițiștii rutieri se vor afla pe drumurile publice din județ, efectuând verificări în trafic, în vederea identificării conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice, folosind în acest sens aparatele RADAR, DrugTest și etilotest.

Evenimente ce implică participarea unui număr mare de persoane sunt, la acest sfârșit de săptămână, în Mioveni și la Budeasa.

Având în vedere aceste aspect, polițiștii argeșeni vă recomandă ca în orice deplasare pe drumurile publice să respectați regulile rutiere, abordând o conduită preventivă, adaptând viteza de deplasare la condițiile meteo și la cele de trafic, să nu vă angajați în depășiri riscante și să nu uitați de politețea rutieră.

Un aspect important îl constituie și consumul de alcool sau de substanțe cu efect psihoactiv, știută fiind influența negativă asupra sănătății, predispoziția spre un compotament reprobabil, dar mai ales implicațiile legale pentru conducătorii auto și nu numai.

Totodată, atragem atenția cu privire la protecția bunurilor personale, atât în ceea ce privește deplasarea în locuri aglomerate cu bunuri de valoare asupra dvs., modul de asigurare a locuinței la plecare, precum și obiectele lăsate la vedere în autoturismele parcate.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.