Tâlhărie în centrul Piteștiului! Bărbat lăsat fără bani și telefon!

0

Un bărbat a fost bătut și tâlhărit pe Calea București din centrul Piteștiului în plină stradă de un argeșean din Ștefănești. Din primele informații, tâharul a profitat că a văzut victima aflându-se sub influența alcoolului și a găsit o oportunitate de a face rost rapid de mai, mai ales că acesta este cunoscut ca un om fără adăpost.

S-a apropiat de bărbat, l-a îmbrâncit, i-a luat borseta în care avea 400 lei și un telefon vechi și s-a făcut nevăzut. Păgubitul a alertat autoritățile, iar la scurt timp tâlharul a fost depistat și reținut.

CITEȘTE ȘI: O FEMEIE ȘI-A PIERDUT VIAȚA, UN COPIL ȘI UN BĂRBAT SE ZBAT ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE! IMPACT DEVASTATOR ÎNTRE O MAȘINĂ ȘI UN TIR!

„Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 08 spre 09 iulie a.c., în jurul orei 22:00, în timp ce se afla pe o stradă din Pitești, cel în cauză ar fi deposedat prin acte de violență pe un bărbat de 40 de ani, din Ștefănești, de o borsetă ce conținea 400 de lei și alte bunuri. Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, cel în cauză a fost identificat și condus la sediul Poliției Municipiului Pitești” pootrivit IPJ Argeș.

După ce a fost audiat, tâlharul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat instanței care a dispus arestul preventiv pentru 30 zile.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata