Tâmpenii spuse de un membru din conducerea USR Argeș! „Ce a făcut Dobrin? A dat cu piciorul în minge”

Politicienii vin și pleacă. Unii au idei, alții dau dovadă de idioțenie și sunt „anihilați” din interior. Un astfel de caz este și cazul unui membru ajuns prin dracu știe ce discuții în Biroul Politic Județean al USR Argeș. Zero experiență în administrație, idei demne de… spitalul „Sf. Maria” (a se traduce Nr. 9 – Vedea) și un tupeu de neimaginat. Și acel tupeu față chiar de un om care a pus pe picioare organizația județeană a USR.

De ce dracu dă bani Primăria Pitești la FC Argeș?

Este vorba de Alexsandru Dragoș, membru în BPJ al USR Argeș. Primul subiect cu care a picat exact ca musca în lapte a fost FC Argeș, echipa etalon a Piteștiului. După ce municipalitatea s-a chinuit, a trecut prin zeci de procese pentru a prelua brandul și de a o adduce aproape de vechea glorie, un om care habar nu are unde este Stadionul „Nicolae Dobrin” sare dintr-un șanț și țipă de ce se finanțează echipa.

„As vrea sa pun in dezbatere unul dintre subiectele zilei: FC Arges. Cum se poate ca in 2017 investitiile unui oras sa se ridice la valoarea finantarii unui club sportiv?? Eu nu inteleg de ce orasele trebuie sa aiba cluburi sportive, adica nu sunt alte prioritati?? Mai ales la noi in Ro? Cel putin noi la Pitesti ne ingropam in gunoaie si ne permitem sa dam 10 mil lei la un club sportiv care din biletele vandute a reusit sa faca in 2018 doar 35 000 de lei. Si venituri din surse propii 2017: 145 000 si 2018: 150 000 lei. Ce privat ar detine un club care i aduce pierdere de 10 mil? Ne paste un infringement pentru ca reciclam doar 13% din gunoiul produs cand am putea recicla 80%. De ce nu investim in asta? De 10 mil. lei de ce nu facem cate un teren de sport in fiecare cartier?, daca in curtea scolii tot nu poti juca o miuta. Nu uitati ca suma asta pe 4 ani inseamna 40 mil lei. Si daca-i zice Arges si e asa o mandrie pt noi, de ce nu e finantata si de consiliul judetean sau sa contribuie si alte UAT uri din judet? De ce numai pitestenii trebuie sa plateasca costul fuduliei?” a postat Dragoș.

Car sharing… în comune

O a doua idioțenie postată de userist a fost propunerea de car sharing în comune. Car shareing-ul presupune o aplicație prin care oamenii vor să ia la ”ocazie” alte persoane, iar cei interesați cauta pe Facebook sau pe aplicațiile de profil.

În schimb, județul Argeș a ajuns unul bătrân. Vă imaginați o persoană de 70-80 de ani să stea cu un smartphone în mână cane vrea să vină la Pitești?

„Maică ține-mi și mie oleacă bastonu să caut pe Argesharing o mașină să mă duc la doctor” ar putea fi o discuție între o bătrânică și o vecină la poartă…

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.